banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Bitlisli gençler HÜDA PAR'ı ziyaret etti

Bitlis’te bir araya gelen bir gurup genç, HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret e gelen gençler, Bitlis İl Başkanı Celal Gül ve teşkilat yöneticileri tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gençler il başkanından HÜDA PAR hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR’ın duruşu, tavrı, olaylara bakış açısı ve parti programlarının kendilerine gelecek için umut verdiğini ifade eden gençler, özellikle bölgede şiddet ortamının hakim olduğu bir dönemde, HÜDA PAR’ın gerek 1 Kasım seçimlerinde, gerekse de seçim  öncesi ve sonrasında halkın çıkarları doğrultusunda yürütmüş olduğu politikanın takdire şayan olduğunu belirterek, aynı hassasiyeti diğer siyasi partilerden de beklediklerini ifade ettiler.

Gençlerin partilerine yaptığı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Celal Gül, parti olarak alınacak her kararda halkın çıkar ve menfaatini, partinin çıkarlarının üstünde tutacaklarının altını çizdi.

Parti programlarında gençlere yönelik çok önemli hususlara temas ettiklerine dikkat çeken Gül, şöyle konuştu:

“Bizler parti olarak sadece halkımızın ekonomik refahını düşünmedik. Halkımızın dünya saadetiyle birlikte, ahret saadetini de düşünüyoruz. Gençlerimizin içinde bulunduğu durumu çok iyi analiz ediyoruz. Bu sorunların çözümü için elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız.”dedi.

Gençliğin korunması, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması, ahlaklı, bilgili ve sağlıklı yetişmeleri için çaba sarf ettiklerini hatırlatan Gül, toplumun dinamizmi olan gençlerin, kendilerini en iyi ifade edecek bir ortamın sağlanması için çaba harcayacaklarını kaydetti.

Yaklaşık bir saat süren Ziyaret, gençlere verilen ikramla sona erdi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.