banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Bismil'de aile içi kavga: 1 ölü

Bismil ilçesinde tarlada çalışan baba ile 4 oğlu arasında çıktığı iddia edilen silahlı kavgada, baba Salih S. öldü. Cinayetle ilgili 4 kardeşten en küçüğü olan Vedat S. ise jandarma tarafından cinayet zanlısı olarak savcılığa sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ambar Mahallesi'nde tarlada çalışan baba Salih S. (45) ile 4 oğlu arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine pompalı tüfekle vurulan Salih S, hayatını kaybetti. Salih S’nin cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cinayet zanlısı 14 yaşındaki oğlu Vedat S. ise jandarma tarafından cinayet zanlısı olarak savcılığa sevk edildi.

Cinayetler ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.