banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Birlik Vakfı Gaziantep'te aşure dağıttı

Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Demokrasi meydanında kurulan stantta vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Fatih Aslan ve Vakıf yetkilileri tarafından dağıtılan aşureleri tadan vatandaşlar, Muharrem ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirttiler.

Aşure Birlik Demektir’ sloganıyla vatandaşlara aşure dağıtımının ardından bir açıklama yapan Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Aslan, Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.

Aslan, “Birlik ve beraberliğimizin sağlanması için Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlarımıza aşure dağıttık. Bu ayın birlik ve beraberliğimizin daimi olmasına, vatandaşlarımız arasında paylaşma duygusunun daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.