banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Birlik haber-Sen kongresi yapıldı

 

Birlik Haber-Sen 3. Olağan kongresini yaptı. Kongrede ilk önce divan kurulu oluşturuldu.  Saygı duruşu ve istiklal marşı ile kongre başladı.

Kongeye sendikacılar ilgi gösterirken Birlik Haber-Sen genel Başkanı Ali Erdoğan ve yönetim kurulu da Şanlıurfa’ya gelerek katıldılar.

Kongrede Birlik Haber-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mithat Özgültekin, Merhum Akif İnan’ı rahmetle anarak konuşmasına başladı. Mithat Özgültekin; Her mücadele gibi emek mücadeleside tek başına bir yere varamıyor. Tek başına çıkan ses günümüz şartlarında cılız kalmaktan öteye geçmediği gibi, karşılığını bulmadan kaybolup gidiyor. İşte bu noktada hak aramanın tek başına yapılmasının zorluğu, çalışanları sendikalı olmaya zorluyor dedi.

Referanduma da değinen Özgültekin; Demokrasimiz kabul edilen referandum ile önemli bir ivme kazanmıştır. Artık dünya demokrasinin önemli bir ülkesi haline geleceğiz. Üstünlerin her türlü ayrıcalığını yitireceği her türlü vesayet zincirinin kırılacağı özgürlüklerin engel tanımayacağı bir Türkiye, en büyük hayalimizdir” dedi.

Şanlıurfa PTT müdürlüğünün Gaziantep’e bağlanmasına tepki gösteren Özgültekin; “Şanlıurfa PTT başmüdürlüğünün yeniden yapılanmasında Şanlıurfa PTT başmüdürlüğünüm koordinatör başmüdürlük statüsüne alınmayıp başka bir ile bağlanması bizleri derinden üzmüştür” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.