banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Birileri bu zulme dur diyecek mi?

Şanlıurfa Siverek ilçesinde 3 yıl önce 1 kişi ölü 3 kişinin yaralandığı kavga sonrası kan davasına dönüşen olaylar nedeniyle birçok aile mağdur olmaya devam ediyor.
Kan davalı ailelerden İbrahim Koran,  Kan davası sonrası iki köy de 21 sulama kuyusu 2 adet lojman tipi olmak üzere toplam 15 evler  25 adet trafo 50 adet pano yağmalanıp yıkılmak süratiyle kullanılmaz hale getirildiği ve 3 yıldan beri bütün ekinlere kimyasal ilaç döküp ekinleri tahrip eklerini iddia etti.
Koran ayrıca; “Olayın meydana geldiği yer Şanlıurfa Siverek ilçesine bağlı turna mahallesinde kurucuk horgaz köyünde 5000 dönüm ayrıca Viranşehir ilçesine bağlı gözeli köyünde bulunan 7 bin dönüm arazimizin de evlerimizin de trafolarımızın da panolarımızın da akıbeti aynı olmuştur. Gözeli köy merkezimize 2 sefer uzun namlulu silahlarla baskın yapılmıştır. ekinlerimiz kurumuş durumda  bu olaylardan bölgenin bütün ileri gelenlerinin ve ayrıca kamu yetkilerinin haberlerinin detaylı bilgilerinin olmasına rağmen 3 yıldır süren bu zulme haksızlığa hukuksuzluğa hiçbir müdahalede bulunmamışlardır” diye konuştu.
Bu olaylar hem bölgeyi hem de orada yaşayan insanları çok rahatsız ettiğini söyleyen İbrahim Koran; “ilgili kurumların bu kadar sessiz kalmasına üstüne düşeni yapmadığı gören yöre halkının gözünde derin yaralar açmıştır güzel ülkemizin kanunlarımızın yetkilerimizin biran önce gereğini yapmasını yöre halkından oluşan güvensizliğin tekrar kazanılması açısından çok önemlidir” diyerek yetkililere seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.