banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Birecik'te yolcu otobüsü arabayı biçti: 1 ölü 1 yaralı

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre Birecik Salavat yokuşu Sanayi sitesi çıkışında yaşanan trafik kazasında 06.ZN 8357 plakalı otomobil yola çıkmak isterken Şanlıurfa istikametinden Gaziantep istikametine  seyir eden 06.HA.3771 Plakalı yolcu otobüsü çarptı.

Yaşamını yitiren 2 çocuk babası Otomobil sürücüsü Divriği köyü Muhtarı Nahsan Karayılan (40) Yolcu koltuğunda 6 çocuk babası Halil Altubuçak (38) Yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza yerine gelen Birecik Devlet hastanesi 112 ambulansı yaralıları ilk müdahale için acil servise kaldırıp burada ilk müdahaleleri yapıldı.

Ağır yaralı sürücü Muhtar Nahsan Karayılan ilk müdahalenin ardından fenalaştı. İç kanamanın etkisi ile hayatını kaybettiği belirttildi.

Yaralı Halil Altunbuçak tedavi altına alındı.

Muhtar Nahsen Karayılan’ın Vefat ettiğini duyan Divriği köyünden yaklaşık 500 kişiye yakın akraba ve yakınları hastane önününü doldurdurlar yaşamının yitiren Nahsen Karayılanın çocukları ve ailesi sinir krizleri geçirdiler..

Birecik savcısının otopsisinden sonra cenaze bir süre morg’da bekletilerek gece 00:30 da ailesine teslim edildi.

Kaynak: guneydoguajans.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.