banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Birecik’te Kale ve Çevre Düzenlemesi Yapılacak VİDEO

Birecik merkez ve yakın köylerin muhtarlarıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinin önemini belirterek, yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği bir seçim olduğunu ifade etti.
Şanlıurfa’nın geleceğinin de yerel seçimlerde belirleneceğine dikkat çeken Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı tüm ilçelerinden, köylerinden ve mahallelerinden sorumlu olacağını söyleyerek, “Biz diyoruz ki bütün insanlarımızı, bütün bölgelerimizi aynı gözle göreceğiz. Ayrım ve gayrım yapmayacağız. Haklının, garibin ve ihtiyaç içinde olanın yanında olacağız” dedi.
Şanlıurfa’da temiz, beyaz bir sayfa açacaklarını aktaran Celalettin Güvenç, AK Partinin deneyimli kadrolarından ve Belediyelerinden istifade ederek, Şanlıurfa’yı bu tecrübelerle yönetip, zaman kaybını önleyeceklerini kaydetti.
Birecik’te Kale ve Çevre Düzenlemesi Yapılacak


Şanlıurfa’nın konut ve trafik sorununa değinin Güvenç, bu konuda uzmanları Şanlıurfa’ya getirdiklerini belirterek, “Trafik konusunda süratle 20 yıllık bir master planını yapacağız. Siverek’e, Viranşehir’e,  Birecik’te de gönderdiğimiz ekiplerin raporları doğrultusunda; şehirlerimizin geleceği kararmadan ne yapacağımızı ve sistemimizi planlayıp ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Bildiğimiz şeyleri ayrıca uzmanlarına da teyit ettirdik. Belediye Başkanımız Faruk Pınarbaşı’na sordum sorunlarınız nedir?  Sahil düzenlemesini geliştireceğiz, kale ve çevre düzenlemesini yapacağız” dedi.


Nereli olduğu Değil Ne Kadar Hizmet Ettiği Önemli
Köy içlerini parke taşı ile döşemeye başladıklarını söyleyen Celalettin Güvenç, “Diyorlar ki sen yerlisin yabancısın. Artvin’de doğan Bursa’da yaşayan Bakanım Faruk Çelik, Ankara Büyükşehir Belediyesinden köylere parke taşı yapmam için 4 milyon TL para kaynağı sağladı. O insan benim başımın tacıdır. Kayseri Büyükşehir Belediyesine bastırıyor 2 milyon TL versin de Şanlıurfa’nın Köylerine parke taşı yaptıralım diye. Benim dostumdur bu insan. Biz buna inanıyoruz. Biz hizmete inanıyoruz” şeklinde ifade etti.
Buluşmanın ardından bir süre Muhtarlarla sohbet eden Celalettin Güvenç, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.