banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Birecik'te bir haftadır internet ve telefon yok

Birecik’te bir hafta önce telefon direklerinin devrilmesiyle ilçede telefon ve internet bağlantısı kesildi. Arızanın giderilmesi için aramadıkları yer kalmadığını belirten ilçe halkı, bir an önce sorunun giderilmesini istedi.

Yaklaşık bir haftadır telefon direklerinin yıkılmasıyla telefon ve internetlerinin olmadığını söyleyen Karşıyaka Mahallesi esnafından Kadir Alkan, “Gerekli mercilere telefonla ulaşmaya çalıştık. Birecik Türk Telekom’dan ekip gelip, bu bizim sorunumuz değil il merkezinden gelip yapmaları gerekir dedi.” diye konuştu.

Telefon ve internet kesintisinin esnaf olarak kendisini mağdur ettiğini belirten Alkan, internet olmadığı için fatura çıkaramadığını bundan dolayı da satış yapamadığını söyledi.

Kesintiden öğrencilerin de etkilendiğini ifade eden Alkan, “Karşıyaka Mahallesinde bulunan İmam Hatip okullarının da mağdur olması söz konusu bir an önce bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” dedi.

Arızanın giderilmesi için ekiplerinin keşif yapacaklarının söylendiğini dile getiren Alkan, bunun da yaklaşık 3 ay ile 5 ay arasında olacağını tahmin ettiklerini belirterek sorunun çözülerek bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.  (Bahattin Coşkunkan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.