banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Birecik'de birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine ençok etkilenen yerlerden Meydan Mahallesinde bulunan iş yerleri ve birecik devlet hastanesi aşırı yağmurdan nasibini aldı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur yağışı hayatı felç ederken, Huzur parkı adeta gölete döndü. Gölete dönen parkın çekilen görüntüleri telefon kameralarına yansıdı. Birçok işyeri su altında kalırken Birecik Devlet Hastanesini de su bastığı bildirildi.

Bir çok iş yerinde selden aşırı etkilenirken Birecik Devlet Hastanesi acil bölümü geçici olarak poliklinik tarafından hizmet verdi. Aşırı gelen sel suları acil servisini olumsuz etkilerden hastane yetkilileri yağmur sularının boşaltılması için çaba gösterdi. Sosyal medya ise kısa zamanda sel ve yağmur sularının basmış olduğu işyeri ve sokakların görüntüleri ile doldu.

Birecikhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.