banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Bir yılda 4 defa kazılan yol sebebi ile halk tepkili

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Türk Meydanı Caddesi, belediye tarafından 1 yıl içerisinde 4 kez kazılıp yeniden yapılması çevre sakinlerinin tepkisini çekti.

Eyyübiye ilçesine bağlı Türk Meydanı Caddesi bir yılda tam 4 kez yol çalışması yapıldı. Kalabalığın yoğun olduğu ve neredeyse arabaların hiç eksik olmadığı caddede yol boyunca kazılan çukurlar, başta mahalle sakinleri olmak üzere birçok esnafı da zor durumda bırakıyor.

Yolun geçen yıl ilk olarak asfaltlandığını, ardından asfaltın kaldırılarak taş döşendiğini söyleyen halk, aradan birkaç ayın geçmesiyle yolun yeniden kazıldığını ve bu defa yola parke taşı döşendiğini söyledi.

Yolun adeta yapboza çevrildiğini belirten çevre sakinleri, son olarak fiber optik alt yapı kablolarının döşenmesi için yolun yeniden kazılmaya başlandığını ifade ederek yetkililere tepki gösterdi.

“Daha önce yapılan çalışmalarda neden bu kablolar çekilmedi?”

“Belediye bir yolu yılda 4 kez baştanbaşa söküp yapabiliyor fakat 4 kez çalışma yapılan yola bu sefer fiber kablo döşemek için kazı yapıyorlar.” diyen çevre esnaf ise “Daha önce yapılan çalışmalarda neden bu kablolar çekilmedi?” sorusunu yönelterek, yetkililerin çalışmaları bir an önce bitirmesini istediler. (Ramazan Casuk - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.