banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Bir yemek yedi 14.380 TL'si gitti
Edinilen bilgiye göre; Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sabah saat 08:00 sıralarında 29 yaşındaki K.T adındaki Kamyon Şoförü Adıyaman'a bir un fabrikasına ait unları Bingöl İline Teslim etmek için yola çıktı.



Kamyonuyla Bingöl ilindeki bir un fabrikasına getirdiği unları teslim eden şoför K.T karşılığında 14.380 TL Para teslim aldı. Daha sonra Siverek - Şanlıurfa karayolunun 4'üncü km'sinde Bulunan bir dinlenme tesisine gelerek kamyonunu park etti.



Yemek için lokantaya giden ve yemekten sonra kamyon'a gelen şoför'ü K.T  aracında bıraktığı 14.380 TL parasının olmadığını gördü. Bir anda neye uğradığını şaşıran kamyon şoför'ü en yakın jandarma karakoluna gelerek parasının çalındığını bildirdi. Bunun üzerine ilçe jandarma ekipleri Tesis de inceleme yaparak hırsızlık yapan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.