banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bir uyarıda Kanada'dan! Bu kez urfa işin içinde

Kanada Büyükelçiliği'den  Şanlıurfa için de uyarı yapıldı.

Kanada, Türkiye genelindeki saldırılar ve Güneydoğu'da devam eden çatışmalarda oluşabilecek tehdit için vatandaşlarına genel bir uyarı yapmakla beraber bunları il il sıraladı.

seyahat edecek Vatandaşları için uyarıda bulunan Kanada, Şanlıurfa'nında içersinden bulunduğu 16 il için uyarıda bulunmuş.

İŞTE O İLLER:

Almanya'dan daha sonra İngiltere son olarak Kanada güvenlik gerekçesiyle elçiliklerin kapalı olacağını açıkladılar.

"İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın yabancı ülkelere seyahat konularında uyarılarını yayınladığı sayfasında, Türkiye'deki Ankara Büyükelçiliğinin 16 Eylül Cuma günü güvenlik gerekçesiyle kapalı olacağı duyuruldu."

Daha önce açıklama yapan Almanya terör saldırısı tehdidinden dolayı Türkiye’deki tüm diplomatik temsilciliklerini ve okullarını kapattı. Haberi veren Almanya’nın Bild gazetesi, Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği ve Alman okullarına yönelik saldırı tehdidi bulunduğunu duyurdu. “Akut” terör saldırısı uyarısı olduğundan söz eden Bild, Alman Dışişleri Bakanlığı’na dayanarak, Ankara’daki büyükelçiliğin 16 Eylül’e kadar kapatılacağını, tüm konsolosluklar, diplomatik temsilcilikler ve okullara 16 Eylül’e dek sınırlı erişim sağlanacağını, kamusal trafiğe izin verilmeyeceğini yazdı. Alman Büyükelçiliği de Twitter hesabından Türkçe olarak yaptığı açıklamada Alman temsilciliklerinin sınırlı hizmet vereceğini doğruladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.