banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bir Müslüman Bunu Yapar mı?

Twitterdan paylaştığı mesajlarda Gezi Parkı eylemini cihada; göstericileri de sahabeye benzeten İhsan Eliaçık, bugün büyük bir provokasyona imza attı.

Taksim Meydanı'ndaki göstericilere akşam saatlerinde yapılan polis müdahalesi sonrasında 'Şimdi Gezi Parkı revirindeyim" şeklinde twit atan İhsan Eliaçık, bir de gösteride yaralandığını iddia ettiği bir gencin resim paylaştı. Resimde bir genç yaralı şekilde yerde yatıyordu.

İhsan Eliaçık'ın paylaştığı bu resim kısa sürede twitterda paylaşım rekoru kırdı ve twitterda resim üzerinden adeta kampanya başlatıldı.

Ancak Gezi eylemlerinde başından beri provokasyona açık icraatlara imza atan Eliaçık bu kez Rotahaber'e yakalandı. Rotahaber, İhsan Eliaçık'ın bugün yaralanan genç diye paylaştığı resmin 1 Haziran'daki eylemler sırasında çekildiğini ortaya çıkardı. Söz konusu resim 1 Haziran'da sosyal medyada paylaşılmış ve yine o günlerde o resim üzerinden insanlar provoke edilmişti.

Aradan tam 10 gün geçtikten sonra bu kez İhsan Eliaçık aynı resim üzerinden büyük bir provokasyona imza attı. // KAYNAK: ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.