banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bir kınama'da Eğitim-Bir-Sen'den!..

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi, Hatice Gelener İlkokulunda Müdür Yardımcısı ve Öğretmene karşı yapılan saldırıyı kınayarak, eğitimcilere yapılan saldırıların cezasız kalmaması gerektiğini ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun’un yaptığı açıklamada, saldırıya uğrayan Müdür Yardımcısı Murat Burhan Kaya ile Sınıf Öğretmeni Mustafa Abuzer Bayındır’a geçmiş olsun dileklerini sundu.

Coşkun, “Öğretmenlere yönelik yapılan bu tür saldırıların bizleri üzdüğünü belirtmek istiyorum. Saldırıya uğrayan bu öğretmenlerimizin içine düşürüldüğü durum kabul edilemez. Öğretmene saldıranlar bilmemeliler ki onlar sadece öğretmeni yaralamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceklerini de yok ediyorlar.” dedi.

Bu saldırıların ilk olmadığını, gerekli tedbirlerin alınmaması halinde bu tür olayların tekrar yaşanabileceğine dikkat çeken Coşkun, “Özellikle ilimizde öğretmene yapılan darp olayları artmıştır. Bu şiddet sarmalını besleyen hangi zihniyet olursa olsun karşısında durmak hepimizin görevi olduğunu belirtmek istiyoruz. Şiddetin nedenlerini ortadan kaldıracak uygulamalara ağırlık verilmelidir. Bu konuda yetkililere, velilere ve eğitim kurumlarına çık iş düşüyor.” diye belirtti.  (Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.