banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Bir kadın cinayeti daha, Siverekli kadın öldürüldü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde boşandığı eşi ile önce tartıştı ardından tartışma kavgaya dönüşünce sokakta bıçaklanan kadın öldü.

Siverek ilçesinde boşandığı eşi tarafından sokakta bıçaklanan kadın öldü.

Boşandığı öğrenilen Zuhal İbşanoğlu, Rüştü Küçük Ömer Caddesi'ndeki iş yerine gittiği sırada yanına gelen ve eski eşi olduğu öğrenilen Erol A. ile tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda yanında taşıdığı bıçakla, genç kadını 4 yerinden bıçaklayan Erol A, kaçtı.

Ağır yaralanan ve çevredekiler tarafından olay yerinin yakınındaki özel bir hastaneye kaldırılan 1 çocuk annesi İbşanoğlu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İbşanoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

KATİL KOCA YAKALANDI

Yaşanan olayın ardından kaçan eski koca Erol A. nın yakalanması için çalışma başlatan emniyet ekipleri eski koca Erol A’ yı öğlen saatlerinde yakaladı. Yakalanan Erol A.polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak asayiş şube müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: Kanalıurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.