banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Bir çok köy elektriksiz kalacak
Dicle Elektrik A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğüne Yardımcı TM’de Fider-9 (Hücre-13) Bara hat transfer ayırıcıların 33 KV kesicinin ve akım trafolarının montajı yapılarak söz konusu hücre donatılıp enerjilendirmeye hazır hale getirileceğinden 07.12.2011 tarihinde 07.00-13.00 saatleri arasında Yardımcı TM’den beslenen köyler enerjisiz kalacaktır.

 

Dicle Elektrik A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dicle Elektrik A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü Viranşehir İlçemizin Sorumluluk alanı içerisinde bulunan Çırçıp TM’de TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme tarafından baralarda arıza giderme test ve bakım çalışmaları işi yapılacağından enerji kesintisi olacaktır.

 

Şanlıurfa İl Müdürlüğüne bağlı Ceylanpınar İlçesine bağlı köyler Çırçıp TM’de 08.12.2011 tarihinde 07.00-13.00 saatleri arasında TEİAŞ tarafından baralarda arıza giderme, test ve bakım çalışmaları yapılacağından Ceylanpınar İlçemize bağlı Çırçıp TM’den enerji alan tüm köylerde enerji kesintisi olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.