banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bir çocuğun taciz edildiği haberi mahalleyi karıştırdı

Gaziantep merkez Şehitkamil ilçesinde Suriyeli oldukları iddia edilen bir grup tarafından parkta oynayan bir çocuğun taciz edildiği yönünde çıkan haberler ilçede karışıklığa neden oldu.

Olayın duyulması üzerine bir grup D 400 İpekyolu’nu trafiğe kapatarak Suriyelilere saldırdı, Suriyelilere ait işyerlerinin camlarını kırdı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in merkez Şehitkamil İlçesi Göllüce mahallesinde bulunan bir parkta oynayan M.B.K.  isimli çocuk, Suriyeli oldukları iddia edilen 4 kişi tarafından taciz edildiğini ileri süren mahalle sakinleri Göllüce mahallesinde ikamet eden Suriyelilere saldırırken, öfkeli bir grupta Suriyelilere ait işyerlerinin camlarını kırdı. Kalabalık grup daha sonra D 400 İpekyolu’nu trafiğe

Trafiğin tıkanması ve olayların büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda zırhlı araç, TOMA ve çevik kuvvet sevk edilirken, mahalle çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Polisin olaya müdahalesiyle trafiğe kapatılan yol tekrar trafiğe açılırken, toplanan kalabalık ara sokaklara dağıldı.

Olayların yaşandığı mahalle ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken,  iddiaların gerçeği yansıtmadığı, olayların ise bazı PKK yandaşları tarafından provoke edildiği ileri sürüldü. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.