banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Bir asansör kazası Ergani'den: 3 yaralı

 Ülkede son zamanlarda meydana gelen asansör kazalarına bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır’ın  Ergani ilçesi Kır Alan mevkiinde bulunan Zeyapı Sitesi’ndeki bir apartmanın  asansörü, halatının kopması sonucu  7’nci kattan  zemine çakıldı.  Meydana gelen asansör kazasında asansörde bulunan anne kız olan A.B (52), N.B (22) ve A.Ç (45)  yaralandı.

Edinilen bilgiye göre  asansör içindeki yaralılar site sakinleri tarafından çıkarılarak, özel araçlarla Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Site sakinleri ve yaralıların yakınlarının iddialarına göre asansör kazasının bakımsızlıktan dolayı meydana geldiği ileri sürüldü. Yaşanan olaya tepki gösteren yaralı yakınları bu tür ihmalkârlıklardan dolayı yaşanan kazaların telafi edilemeyeceği belirtti.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Veysi Demirci-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.