banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bingöl'e yeni atanan öğretmenler çiçeklerle karşılandı

Yapılan atama sonuçlarına istinaden öğretmenlerin göreve başlama işlemleri 16 Eylül 2015 tarihi itibari ile başladı. Göreve başlama işlemlerini için Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen öğretmenleri makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, öğretmenleri çiçeklerle karşıladı.

Sarı, “Büyük eğitim ailesine yeni katılmış meslektaşlarım, ilimize hoş geldiniz. Severek ve isteyerek bu mesleğe gönül verdiğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sevgi, azim ve heyecanla yeni neslimize ivme kazandıracağınızı düşünüyorum. Sizleri görünce öğretmenliğe atandığım ilk günlerin heyecanını ve mutluluğunu yeniden yaşadım. Mesleğinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerin eğitime güç katacağına inandığını dile getiren Sarı, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim gülen yüzümüz, toplumun güler yüzü olacağı için şehrimize yeni atanan öğretmen kardeşlerimizi güler yüzle ve çiçeklerle karşılamak istedik. Bizim mesleğimiz diğer mesleklerden farklıdır. Gönül zenginliğinin en bol olduğu meslek bu meslektir. Bundan dolayı yorulmadan usanmadan, yılmadan ve sevgimizi katarak bu mesleği icra ediyoruz. İlimizde değişik branşlarda bakanlığımızdan 64 sınıf, 415 branş olmak üzere 479 öğretmen atandı. İlimize yeni atanan arkadaşlarımıza bütün işlemlerinde yardımcı oluyoruz. En kısa sürede okullarına göndereceğiz. Bir uyum programından sonra bütün öğretmenlerimizi görevleri başında görebileceğiz.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.