banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bingöl'de iki farklı kazada 8 kişi yaralandı

Bingöl’de dün gece ve bu sabah saatlerinde meydana gelen iki farklı kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kazalardan biri dün gece Çapakçur köprüsünde, bir başka kaza da bugün sabah saatlerinde merkez Saray mahallesi Bingöl-Muş karayolu üzerinde meydana geldi.

Dün gece yaşanan ve bir taksi ve bir pikabın karıştığı kaza, Bingöl’ün iki yakasını birleştiren Çapakçur köprüsünde meydana geldi. Kaza da iki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sabah meydana gelen kaza ise merkez Saray Mahallesi mevkiinde Bingöl-Muş karayolu üzerinde meydana geldi.

Şoförü belirlemeyen 12 AE 189 plakalı minibüs, seyir halindeyken yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kayarak, orta refüjde bulunan elektrik direğine çarparak kaza yaptı. Araç içinde bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Meydana gelen iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.