banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Bingöl'de deprem haftası etkinlikleri başladı

 

 

Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( AFAD) ekipleri 1-7 Mart deprem haftası dolayısıyla merkez Sanat Sokağında kurulan Deprem Haftası standına İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Emin Boğatekin ve AFAD personelleri katıldı. Burada vatandaşlara afet malzemeleri ve resim sergileri hakkında bilgi verildi.

Kurulan stantlarda vatandaşları bilgilendirmek istediklerini belirten İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Boğatekin,  “Deprem haftası etkinlikleri kapsamda Bingöl’ün ilçelerinden ilk olarak Karlıova’ya ziyaret gerçekleştirdik. Karlıova Merkez YİBO’da ve merkezde bulunan okullarda öğrencilere yönelik bilinçlendirme, eğitim ve konferans gibi etkinlikler düzenledik. Bugün itibari Bingöl merkez Sanat Sokağında arama kurtarma ve resim sergimizi açtık. Vali Yardımcımız, Belediye Başkanımız ve vatandaşlarımız gelip sergimizi ziyarette bulundular. Perşembe günü (yarın) Bingöl Üniversitesinde öğrencilerimize yönelik konferansımız olacaktır. Cuma günü kamu kuruluşlarında afiş ve broşür dağıtımı yapılacak.14 -16 Mart’ta Bingöl’de “ Neşeli Düşler” tiyatrosuyla Kültür Merkezinde halkımıza gösteride bulunacağız.”dedi.

Boğatekin son olarak, “Amacımız bir takım etkinliklerle insanlar üzerinde nasıl bir etki bırakabiliriz, bunun çalışmalarını yürütüyoruz. Bu kapsamda faaliyetlerimiz devam edecektir.” şeklinde konuştu.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.