banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bingöl'de bağış talep eden dolandırıcılara dikkat!

Son günlerde Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile başkan yardımcılarının adını kullanarak arayan bazı şahısların, iş adamları ve vatandaşlardan bağış ve yardım talebinde bulunduğunun tespit edildiği belirtilerek, vatandaşların bu tip taleplere inanmamaları ve aranmaları durumunda güvenlik güçlerine haber verilmesi uyarısında bulundu.

Konu hakkında Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, iki farklı cep telefonu numarasından, bazı iş adamlarının aranarak, Bingöl Belediyesi adı altında ‘Fakir ve hastalara yardım edeceğiz’ bahanesi ile para isteyen dolandırıcıların tespit edildiği ifade edildi.

Açıklamada, Bingöl Belediye Başkanlığı adına vatandaşlardan herhangi bir yardım ve bağış talebi kesinlikle söz konusu olmadığı belirtilerek, “Bingöl Belediyesi olarak bugüne kadar hiçbir iş adamı, kişi ve kişilerden herhangi bir para istenmemiştir. Belediyemizin adını kullanarak para talep eden kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemelidir. Belediyemizin adını kullanarak dolandırıcılık yapanlar hakkında Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Vatandaşlarımızın, bu tür art niyetli kişilere kanmamaları, arayan şahıslara ait telefon numaralarını ilgili güvenlik birimlerine bildirmeleri konusunda hassas davranmaları önem arz etmektedir. Kamuoyunu bilgilendirir, saygılar sunarız”  ifadelerine yer verildi.(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.