banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bingöl'de 500 bin TL'lik kaçak sigara ele geçirildi

Bingöl’de bir ihbar üzerine 3 araca jandarma tarafından yapılan baskında, piyasa değeri 520 bin TL olan toplam 174 bin 450 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada il jandarma komutanlığı, Van’dan Diyarbakır’a sigara yüklü araçların gideceği ihbarı aldı. İstihbarat üzerine Solhan ilçesi Arslanbeyli Köyü sınırları içerisinde şüpheli olarak seyir halinde olan 3 araç durdurularak arama yapıldı.

Yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 520 bin TL olan toplam 174 bin 450 paket faturasız ve bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda, şüpheli 8 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığı, ele geçirilen gümrük kaçağı sigaralar ise muhafaza altına alındığı belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.