banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Bingöl Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı

Kendini hâkim, savcı ve kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılık yöntemine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcıların bu sefer, ilde görev yapan Vali yardımcılarının ismini kullanarak halkı dolandırmaya kalkıştığı belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Bingöl Valiliği,  yaşanan bu olumsuz hadiseler ile ilgili uyarılarda bulunarak, vatandaşların bu kişi veya kişilere inanmamaları gerektiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Bingöl Valiliği ve bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının, vatandaşlarımızdan her hangi bir yardım ve bağış talebi kesinlikle söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın, gelen yardım ve bağış talepleri konusunda dikkatli olmaları, bu tür isteklerin olması durumunda, vatandaşlarımızın valiliğimize bilgi vermesi ve bu tür art niyetli kişilere kanmaması, arayan şahıslara ait telefon numaralarını ilgili güvenlik birimlerine bildirmeleri konusunda hassas davranmaları önem arz etmektedir.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.