banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bingöl Sağlık Müdürlüğü belediyelere ambulans hibe etti

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı’nca 112 acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bingöl’e gönderilen ambulanslar ile Sağlık Müdürlüğü’nün ambulans filosunun yenilendiği bildirildi.

Açıklamada, “Hasta nakilleri ve cenaze taşıma işlemlerinde yaşanan aksaklıklar ve özellikle ilçe ve köylerde oluşan hasta nakil ve cenaze taşıma problemleri nedeniyle belediyelerin ihtiyacı olan ambulanslar, belediyelerin talepleri ile Sağlık Müdürlüğü’nün de imkânları ölçüsünde tahsis edildi.” denildi.

İhtiyaç fazlası olan 4 ambulansın, Maliye Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’ndan alınan onaylardan sonra Bingöl, Yayladere, Solhan ve Sancak belediyelerine tahsis edildiği belirtilen açıklamada, “Ambulansların devri İl Sağlık Müdürlüğü’nce Belediye yetkililerine yapıldı. Böylece belediyelerin ambulans veya cenaze nakil aracı ihtiyacı büyük oranda giderilmiş oldu.” ifadelerine yer verildi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.