banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bingöl İl Özel İdareye araç takviyesi

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bingöl’de bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  İl Özel idaresine yeni alınan araçların teslim törenine katıldı.

Bingöl Özel İdaresi’ne yol çalışmalarında kullanılmak üzere yaklaşık 5 milyon TL değerinde 5 damperli kamyon, 2 grayder, 1 toprak silindiri, 3 lastikli yükleyici (loder), 2 ekskavatör, 1 çekici ve 3 pikap alındı.

İl Özel idaresine yeni alınan araçların teslim töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yeni araçların İl Özel İdaresinin araç parkını güçlendirdiğini belirterek,  "Sayın valimiz yönetiminde tüm kurum amirlerimiz ile birlikte özel idaremizin daha etkin ve daha verimli çalışabilmesi için gayret sarf ediyoruz.  Bilindiği gibi Bingöl'ün çok geniş bir kırsal alanı ve aynı zamanda çok dağınık bir yapısı ve çok sayıda köy ve mezramız var. Bütün buralara yolun gitmesi, içme suyunun yapılması son dönemlerde hızla artan altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla kırsal alandaki yaşam standartlarını artırıyoruz. Bugün kırsal alana gittiğinizde birçok köyümüzde gerçekten şehir ortamında ne varsa aşağı yukarı aynısını görmek mümkün. Tabi bu hizmetlerin götürülmesinde KÖYDES programımızın çok büyük bir etkisi var. Bir taraftan özel idaremizin kendi bütçesi, diğer taraftan KÖYDES gibi özel programlarımız ve son dönemlerde DAP idaresi ile arazi sulama göletlerine hayvan içme suyu göletlerine destek vermeye başladık.  Bütün bu çalışmalarla biz kırsalda bir taraftan yaşam kalitesini artırıyoruz diğer taraftan da kırsal alanda gelir getirici faaliyetleri destekliyoruz. Bu her iki konuda da özel idaremizin çok önemli katkıları var.” dedi.

Uydudan arıza takibi yapılabilen kepçeler ve ekskavatörlerin teslim törenine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu  ve davetliler katıldı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.