banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Bingöl Emniyet Müdürü istifa etti

 Bingöl İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, henüz öğrenilmeyen bir sebepten dolayı görevinden istifa etti.

 

Taştekin, görevinden istifa ederek, merkeze alınmak için İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

 

İstifa gerekçesinin henüz öğrenilemeyen Taştekin’e gazeteciler ulaştı. Taştekin, görevinden istifa ettiğini doğrulayarak, merkeze alınmak için dilekçe verdiğini söyledi.

 

İstifa nedeniyle ilgili konuşmak istemediğini belirten Taştekin,“Şuan için böyle bir açıklama yapmam söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

 

Vali Taşyapan: Yazılı başvuruda bulundu
Taştekin’in istifa ettiği haberleri üzerine açıklama yapan Vali İbrahim Taşyapan, Taştekin'in görevinden ayrılmak için yazılı başvuruda bulunduğunu söyledi.
Vali Taşyapan, Taştekin'in istifasını doğrulayarak, "Görevden ayrılmak istediğini yazılı olarak bize bildirdi. Biz de bakanlığa bildirdik. Süreç işliyor." dedi.

 

2012 yılında 1. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederek, aynı yıl Eylül ayında Bingöl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Taştekin, 7 Eylül 2012'den bu yana Bingöl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütüyor.

 

İzine ayrılan Taştekin'in önümüzde hafta içerisinde dilekçesinin onaylanması bekleniliyor. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.