banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Bingöl Belediyesinden vergi uyarısı

Bingöl Belediyesi, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi bedellerinden ötürü borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödemelerini yapmaları hususunda uyarıda bulundu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek olan 2015 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri hususunda vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.

Vergilerin ikinci taksit ödemelerini geciktirenlerin cezaya gireceği uyarısında bulunulan açıklamada, “Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceğinden bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.