banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Haliliye ural başak

Bingöl Belediyesi'nden müftülüğe bilgisayar desteği

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile İl Müftüsü Mecit Can arasında imzalanan protokolle bilgisayarlar Kur’an Kurslarında kullanılmak üzere teslim edildi. 

Kur’an Kurslarında eğitim amaçlı kullanılacak bilgisayarların, hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Barakazi, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından belediyemize 90 adet bilgisayar yardımı yapıldı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Ali Recep Nazlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İl Müftülüğümüzün talebi üzerine 40 adet bilgisayarı Kur’an Kurslarımızda kullanılmak üzere hediye olarak verdik.  Kur’an Kurslarımız da birer eğitim yuvası. Ne güzel ki insanlarımız buralarda dinimizi öğreniyorlar. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

İl Müftüsü Mecit Can, Başkan Barakazi’ye destek ve yardımları için teşekkür etti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.