banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

BİNALARIN DIŞ CEPHESİ ARTIK TEK TİP OLUYOR

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddelerinden olan  Tekel Caddesi'nde ve yönü Rabia ve Topçu Meydanı'na bakan binaların dış cephesini giydiriyor.

Çalışmalarda binaların dış cephesi yalıtım sistemi ile kaplanırken binada bulunan levhalar ve renkler tek tip oluyor.

 Bunun yanında duvara monte edilen klimalar ise özel bir kafesinin içine alınarak çevre kirliliğin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Vatandaşlar Rıdvan Yankesen, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının mantıklı ve olumlu olduğunu ifade etti.

Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür eden Yankesen, "Bu noktaların güzel görünmesi, şehrimiz açısından çok güzel. Meydanlarımız ve Bahçelievler bölgesi git gide hareketleniyor. Binalarımızın dış cephesi tek renk olması görsel açıdan çok güzel olacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz" dedi.

Bölgede Cafe işleten Fethiye Eylül ise "Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu dış giydirme gerçekten çok iyi. Özellikle Bahçelievler Mahallesi'nde yapılıyor olması bizim için daha iyi. Burası gerçekten çok aktif. Özellikle tek renk olması benim çok hoşuma gitti. İşletmeci olarak kentte yaşan biri olarak sonuna kadar destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.