banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bilgisayarlı çöp konteynırları geldi
Bilgisayar okumalı çöp konteynırlarından şehrin ana arterlerine ve belirli bölgelerine yerleştirmeye başlayan Şanlıurfa Belediyesi yer üstü bu konteynırlardan 70 adet aldı. Aynı özelikteki çöp konteynırlarından yer altı olanlarından da ileri ki tarihlere kente getirileceği bildirildi. Bilgisayar okutmala ve boşaltmalı yeni çöp konteynırları için de bir araç alındı.

ÇÖP VE KARTON TOPLAYAN ÇOCUKLAR İÇİNE GİRİP KARIŞTIRAMAYACAK

Bilgisayarlı çöp konteynırlarından çöp karton toplayan çocuklarında önüne geçecek. Çevreye koku yaymayan yeni çöp konteynırları tamamen kapalı olduğu ve boşaltması alttan olduğu için görüntü kirlilğinin de önüne geçiyor.Mevcut 4-5 konteynır kapasiteli olan yeni çöp konteynırları aynı zamanda çok hijyenik özeliği bulunuyor.

FAKIBABA: HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba ”Türkiye’nin en temiz şehri arasında yerimizi alıyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Yeni çöp konteynırları halkımızın hizmetine girmeye başladı. Onlardan ricamız hassas olan bu çöp konteynırlarımızı korumaları. Biz sağlığa hijyene,  temizliği ve çevreye çok önem veriyoruz. Halkımız da bu anlamda sağ olsunlar dikkat ediyor. Şehrimize yakışanı yapmaya çalışıyoruz.” dedi

3 METRE KÜPLÜK YENİ ÇÖP KONTEYNIRLAR ÇOK BEĞENİLDİ

Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürü Mehmet Palalıoğlu da şunları söyledi: “Belediyemizin kalite yönetimlerinden biri de kendimizi geliştirmek ve sürekli değiştirme ayak uydurmak.Bir diğer kalite politikamız ise hizmetlerimizde en güzel teknolojileri kullanmak.Bu politikalarımıza parelel olarak da biz temizlik işleri müdürlüğü olarak Şanlıurfa Belediyesinde temizlik hizmetlerinde kullandığımız tüm ekipmanlarımız değil Türkiye’de Avrupa’da kullanılan ekipmanlar kullanıyoruz.Bu bağlamda son olarak da Avrupa’da yer altı  ve yer üstü konteynırları Urfa’ya edepte etmeye çalıştık.Şuan bu çerçevede 70 adet 3 metre küplük büyük yer üstü konteynırlarını temin ettik.Bu konteynırları taşıyan çok özel bir aracımız var.Onu da temin ettik.İlerleyen gün ve aylarda bu konteynırlardan randıman aldığımız ve halkımızın alışması durumunda da yer altı konteynırları birkaç bölgemizde kullanmayı düşünüyoruz.Yani biz temizlik hizmetlerimizle Avrupa standartlarını yakalamaya çalışıyoruz.Yeni aldığımız ve şehrimize getirdiğimiz bu konteynırlarımızı kentin ana artellerine oyacağız.Vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.Vatandaşlarımızdan ricamız bu konteynırlarımız çok hassas yani bilgisayarla okutularak boşaltılıyor.Halkımızdan istirham ediyorum. Bu konteynırlara ataş atmasınlar, delici bir şey koymasınlar. Zaten çöp konteynırlarının üzerine de bir yazı yazdık. Şanlıurfalılar her şeyin en iyisine layık. Biz halkımızı böyle görüyoruz. Onlara yakışan bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz. Şehrimizin temizliği de zaten dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bu nedenle Şanlıurfalı hemşerilerimizden çok rica ediyoruz. Halkımızın en iyisine layık diyerek getirdiğimiz konteynırlara zarar vermesinler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.