banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bıçaklı kavga: 2 ölü

Gaziantep’te dargın olan  Haldiye ve Yusuf Ali Murat çiftini barıştırmak için bir araya gelen Suriyeli aileler arasında çıkan bıçaklı kavgada ,   İstanbul’dan gelen Hüseyin Uveys  ve Yusuf Ali Murat hayatını kaybetti. Olayda Muhammed Murat yaralanırken, kavgaya karıştığı iddia edilen 6 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğle saatlerinde Hürriyet Mahallesi Haleplioğlu sokakta meydana gelen olayda, evli olan ve bir süredir ayrı yaşayan Haldiye ve Yusuf Ali Murat çiftini barıştırmak isteyen taraflar Haldiye Murat’ın baba evinde bir araya geldi.

Ayrı olan Suriyeli çifti barıştırmak isteyen aileler arasında kısa bir süre sonra çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklı kavgada Yusuf Ali, Muhammed Murat ile kız kardeşi ve eniştesini barıştırmak için İstanbul’dan gelen Hüseyin Uveys yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Hüseyin Üveys ve Yusuf Ali Murat burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Üveys ve Murat’ın cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, yaralı Muhammed Murat’ın hastanedeki tedavisinin devam ettiği örenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavgaya karıştığı iddia edilen 6 Suriyelinin gözaltına alındığı belirtildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.