banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Bıçaklanmasını ölümsüzleştirdi!..

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 14.30 sıralarında Çarşı Caddesi 54. Sokak girişinde bulunan bir ganyan bayiinde çıkan kavgada, Mustafa Yeni (42) isimli şahıs bacağından yaralandı.

 

 İlk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaparken, Yeni 112 acil yardım ekiplerinin gelmesiyle sedyeye bindirilerek ambulansa taşındı.

 

Bu sırada kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyen yaralı, 3'ten geriye sayarak objektiflere poz verince çevredekileri güldürdü.

 

Yaralı, daha sonra ambulansa bindirilerek Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri şahsı yaraladığı iddia edilen 45 yaşlarındaki G.A.'nın peşine düştü

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.