banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Beyazgül Çiftçi'yi Ziyaret Etti


Beyazgül ve beraberindekiler Başkan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. AK Parti şemsiyesi altında büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:

"Teşkilatımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.  Genel seçimlere çok az bir süre kaldı. İnşallah tüm kadromuz ile birlikte sahada partimiz anlamında, milletvekili adaylarımız ile hep birlikte seçim çalışmasına gideceğiz. Şanlıurfa'mızın sorunlarını teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımız ile  istişareler yaparak masaya yatıracağız.  Yerel anlamda birlik ve beraberlik içersinde bir bütün olarak Şanlıurfa'yı yöneteceğimiz buradan belirtmek istiyorum."

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel  Beyazgül, ise "Bilindiği üzere Başkanımız daha önce Karaköprü Belediye Başkanıydı. Burada yapmış olduğu hizmetlerle göz doldurdu. İnanıyoruz ki Başkanımız en iyi şekilde hizmet edecektir. Biz teşkilat olarak kendisine duacıyız. Allah yardımcısı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.