banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

BEÜ ile İŞKUR arasında protokol imzalandı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ile Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında “Yükseköğretim Öğrencilerine Yönelik İşbaşı Eğitim Programı” işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol, İŞKUR Bitlis İl Müdürü Alaattin Aslan ile BEÜ Genel Sekreteri Serdal Özbay arasında imzalandı. Serdal Özbay, imzalanan protokole Türkiye İş Kurumu tarafından işsizlerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına ve teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yönelik uygulanan işbaşı eğitimi programlarından yükseköğretim öğrencilerinin de istenilen düzeyde yararlanması ve gerek zorunlu, gerekse isteğe bağlı stajlarını bu kapsamda gerçekleştirebilmeleri amaçlandığını ifade etti.

Özbay, Yükseköğretim Öğrencilerinin işbaşı eğitim programından yararlanmasına yönelik hizmetlerin yürütülmesinde kurumlar arasındaki işbirliğine ait usul ve esasları kapsayan protokolün imzalandığı tarihten itibaren iki yıl geçerlilik süresi olacağını açıkladı.   (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.