banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

BEST-DER bayram öncesi muhtaç ailelere yardımda bulundu

 Sürekli yaptığı yardım, gerçekleştirdikleri etkinlik ve sosyal faaliyetlerle halkın teveccühünü kazanan BEST-DER, Kurban Bayramına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi onlarca aileye yardımda bulundu.

Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan BEST-DER Yardım Komisyonu Başkanı Çetin Kaya, Kurban Bayramı öncesi 36 aileye gıda yardımında bulunduklarını ve bu yardımların devam edeceğini söyledi.

Yardıma muhtaç ailelere çifte bayram yaşatmayı amaçladıklarını belirten Kaya, “Dün olduğu gibi bugün de yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Umut Kervanı Yardım Platformu’nun bir üyesi olarak tüm mağdur ailelerin umudu olmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda tüm gayretimizle çalışıyoruz. Özellikle yardımlaşmanın ve paylaşmanın olduğu bu Kurban Bayramında muhtaç ailelere çifte bayram yaşatmak istedik. İlk etapta 36 aileye yardımda bulunduk. Bayramdan sonra da gıda yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

‘Kurban eti ulaşmayan aile kalmasın’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Kaya, “Tüm hayırsever kardeşlerimizin kurban etlerini muhtaç ailelere ulaştırması için bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz. İsteyen hayırseverler özel bir kesimhanede yapacağımız kesimden dağıtım esnasına kadar tüm safhaları bizimle beraber takip edebilir. Amaç kesilecek kurban etinin muhtaç olan ailelere ulaştırılabilmesidir. Tespit ederek kayıtları bizde mevcut olan tüm ihtiyaç sahibi ailelere kurban etini ulaştırmayı hedefliyoruz. Bundan dolayı tüm hayırseverleri bu hayır kervanına davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.