banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Beşiri'de muhtaç ailelere kurban eti dağıtıldı

Batman Beşiri ilçesinde yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Umut Kervanı Yardım Platformu’na üye derneklerden Beşiri Hizmet Der, Kurban Bayramında fakirleri yalnız bırakmayıp ‘Yasinler kurban eti dağıtıyor’ sloganıyla yardım faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Dernek, Kurban Bayramı münasebetiyle ihtiyaç sahibi 43 aileye kurban eti dağıtımı yaparak muhtaçların yüzünü güldürdü.

Dernek olarak zengin ile fakir arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Beşiri Hizmet Der Yardım Komisyonu Başkanı Adnan Önder, 6-8 Ekim’de kurban eti dağıtırken şehit edilen Yasin ve arkadaşlarının yok olmadıklarını aksine giden bir Yasin yerine binlerce Yasin’in bayrağı devraldıklarını belirtti.

Bu kampanya kapsamında 43 fakir ve muhtaç aileye kurban eti dağıttıklarını belirten Önder, kurban bağışında bulunan hayırseverlere de teşekkür etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.