banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bergürzar Korel’in İsrail için paylaştığı o fotoğraf!

“Buraya fotoğraf koyup bir paragraf yazarak ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterince rahatlayacak insanlar için değil bu satırlarım…Herkes hayatına devam ediyor,haftaya bugün yine herkes hayatından fotoğraflar paylaşmaya devam edecek,hayatını yaşamaya devam ettiği gibi..

Beni buradan takip eden,seven sevmeyen 54.000 insandan tek bir ricam var..

Şu dönemde insanlara “sen neden duyarsızsın, neden birşey paylaşmıyorsun” deyip,hakaret etmek yerine,yürekten,gerçekten,kapalı kapılar ardında,kimseye şov yapmadan dua edin..Hiçbir görüş, hiçbir inanç ölen bebeklere kalbi acımayacak kadar taşlaşmış değil.Tepkinizi elbette dile getirin..Ama burada kimseye baskı yapmayın..Biz eskiden böyle değildik..Çok daha hoşgörülü,sevgi doluyduk..

Nefretten,öfkeden bir şey geçmiyor elimize..Günah da sevap da Allah ile kul arasında..Hepimiz ölen canlara,günahsız çocukların canını alanlara lanet yağdırıyoruz..Hepimiz BİR’iz..Şurada kırdığınız kalp,ettiğiniz küfür keşke orada yanan canlara merhem olsa..Ama olmuyor..

Kalpten,bu vahşetin durması ve çocuk kanıyla beslenen canilerin en kısa zamanda bu kıyımı durdurmaları için DUA EDELİM..”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.