banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bereket ve Cici aileleri barıştı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Bereket ve Cici aileleri arasındaki husumeti sona erdiren barış yemeğine katıldı.  

 

Yaşanan barışa tanıklık etmenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Vali Küçük; sağlanan barışla her iki ailenin de kötülüğü yendiğini kaydetti. Barışan ailelerin çocuklarına çok değerli bir miras bıraktığını sözlerine ekleyen Vali Küçük; “Çocuklarınıza mal mülk bırakabilirsiniz ama huzur olmazsa bunların hiçbir değeri yok. Siz çocuklarınıza barışarak huzurlu ve güzel bir gelecek bırakıyorsunuz. Aklıselimle davrandınız. Her iki aileyi tebrik ediyorum” dedi.

 

“Kin tutmak kolaydır, siz barışarak zor olanı seçtiniz” sözleriyle konuşmasına devam eden Vali Küçük; iki aile arasında sağlanan barışa arabuluculuk eden Fatih Bucak’a ve barıştan yana olan aile fertlerine teşekkür ederek barışın hayırlı olmasını diledi.

 

İki aile arasındaki husumetin sonlandırılmasında arabuluculuk yapan Fatih Bucak ise; barışmanın İslam’ın gereği olduğunu belirterek: “Rabbim bir daha bu acıları kimseye yaşatmasın. Bu barışta bir nebze de olsa emeği bizlere bağışlayan Rabbime de binlerce kez şükürler olsun” şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından okunan dualarla birlikte her iki ailenin fertleri barışarak düzenlenen sofrada birlikte yemek yediler. Barış yemeğine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Milletvekili adayı Fatih Bucak ve her iki ailenin fertleri katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.