banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Bengi kendini Savundu

BDP’li milletvekili Bengi Yıldız’ın ’Bodrum’ tatili olay oldu. Yıldız, yanındaki bayanın nikah şahidi olduğunu savundu

BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, yaptığı tatille ilgili olarak gazete ve televizyonlarda çıkan fotoğraf ve haberlere tepki gösterdi. Yıldız, fotoğraflarda yanında bulunan bayanın ’nikah şahidi’ olduğunu açıkladı.

Bir aile dostunun düğünü için Bodrum’a gittiğini ifade eden Bengi Yıldız, milyarlarca liralık lüks yatlarda tatil yapıyormuş gibi gösterilmesine sert çıktı.

Vatan gazetesine konuyla ilgili açıklama yapan BDP’li vekil, kendisini şu sözlerle savundu;

NİKAH ŞAHİDİYİM

"Aile dostumun düğününe geldim. Onlarla beraber denize gittik, herkesin gittiği denize gittik. Herkesin binebildiği bir tekneye bindik.

Nikah şahidiyim. Ama fotoğraflarda gayrı meşru bir ilişki varmış gibi ahlaksız bir sunum var. Habere ’beyaz Türklerin yeri’ yazmışlar. Biz de Beyaz Kürt mü oluyoruz? Biz oraya gidemeyecek miyiz? Sunuş biçimi gayrı ahlaki.

Milyonlarca liralık lüks yatlarda hayatımızı yaşıyormuşuz gibi sunulmuş. O tekne 150 kişilik bir tur teknesi. Sahibi de Batman’lı bir arkadaşımız. 150 kişi var o teknede. Makarna yemişiz. Bu bir aile tatili."

DENİZ UYAN DA HABERE ÇOK ÜZÜLDÜ

Fotoğrafta yer alan kadının adının Deniz Uyan olduğunu belirten Yıldız, "Ailenin tamamı şu anda yanımda ve hepsi bu habere çok üzüldü" dedi.

internethaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.