banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

BELSAN ile ilgili şok iddia!


“EMNİYET TRAFİK BİRİMLERİNİ GÜZERGÂH KONTROLU YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”
Şanlıurfa Özel Halk otobüsleri kooperatif başkanları 73 plakalı bu aracın kendi güzergâhında değil de başka bir hatta toplu taşıma işi yaparak suç işlediğini iddia ettiler. Kooperatif başkanları: “Bu otobüsün çalıştığı hat VİLAYET-ÇANKAYA sabit hattıdır. Belediye bu güzergâhta çalışması gereken aracı Karaköprü de çalıştırarak suç işlemektedir. Bünyesinde kiralık çalışan araçların tamamı bu güzergâh ihlalini yapıyor.  Emniyet müdürlüğü trafik birimlerimizi bu hat ihlalleri hususunda denetim yapmaya davet ediyoruz” dediler.
BELSAN EKSİK TRAFİK SİGORTASI YAPMIŞ
H 0073 plakalı bu aracın sigortası da eksik yapıldığı, Toplu taşıma trafik sigortası yerine sadece otobüs sigortası yapıldığını söyleyen Kooperatif Başkanları; “ Normal sigorta 500 TL iken toplu taşıma hat sigortalı otobüs bedeli 1500 TL olmaktadır. Yaptığımız araştırmada bünyesinde kiralık çalışan 150 otobüsünde trafik sigortaları bu şekilde yapıldığı ortaya çıkmıştır. Toplutaşıma sigortası yapıldığında mağdurlara ödenecek tazminat miktarı da normal otobüs sigortasına göre çok daha fazla bir yekûn tutmaktadır. Belsan sırf 1.000 tl daha fazla ödememek için toplu taşıma sigortası değil de normal otobüs sigortası yapmıştır” dediler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.