banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Belediyenin ihmalkârlığı halkı mağdur etti

Kızıltepe Sobacılar çarşısında yola döşenmiş olan kapanın ters dönmüş dişlilerinin onarılmaması nedeniyle yoldan araçlarıyla geçenler mağduriyet yaşıyor. Doğru yönden seyir halinde olan Mehmet Fatih Güzel, yola döşeli kapanın ters dönmüş dişini fark edemeyince otomobilinin iki tekerinden oldu.

Aracının sol ön ve arka tekerinin, ters dönmüş kapana takılarak patladığını ifade eden Fatih Güzel, belediyeden şikâyetçi oldu.

Yaşadığı kazadan sonra defalarca belediye ile zabıta müdürlüğünü aradığını söyleyen Güzel, kendisine cevap verilmediği ileri sürerek şikâyetçi olduğunu ifade etti. Güzel, “Düz yönden geldiğim için fark edemedim. Ters yönden gelmiş olsaydım dikkat ederdim. Kapana çarptık ve arabamın her iki tekeri patladı, mağdur oldum. Zabıta müdürlüğünü aradım, Belediyeyi aradım kimse cevap vermedi. Şikâyetçiyim arabamı nasıl götüreceğimi bilmiyorum.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.