banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Belediye'den temizlik işçilerine ödül - Görüntülü

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, görevindeki performanslarından dolayı 3 personeli çeyrek altınla ödüllendirdi.

“Daha temiz, Daha güzel bir Karaköprü” için çalışan, Karaköprü Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli 3 personeli, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çeyrek altınla ödüllendirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen programa; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nejdet Demir ve temizlik işlerinde görev yapan personel katıldı.

Temizlik işlerinde çalışan tüm personele teşekkür eden Başkan Baydilli, “Karaköprü ilçemiz en güzel ve en temiz ilçe olma yolunda ilerlemesini sürdürüyor. Bu haftada işine en fazla özen gösteren, işine en fazla değer veren 3 arkadaşımıza hediyelerini takdim ettik. Bu hediyelerimiz bir nebzede olsa personelimizin gönlünü almak ve gösterdikleri emeğin karşılığını gösteren bir hediyedir. İnşallah kademe kademe arkadaşlarımızın tamamına bu hediyeleri takdim ederiz. Temizlik işlerinde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Karaköprü’müzüe verdikleri özen ve değerden dolayı… Temizlik imanın yarısıdır. Arkadaşlarımız bu hizmeti yaparak imanın yarısını tamamlamış oluyorlar. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.