banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Belediyeden kazı çalışmalarına sıkı denetim


Mücavir alan içersinde yapılan inşaatlarda kazı izinleri, çevre güvenliği ve hafriyat nakliyesi gibi birçok konunun ele alındığı toplantıda önemli kararlar alındı.
Şanlıurfa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol başkanlık yaptı.
Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol’un yanı sıra İmar ve Şehircilik Müdürü Osman Bilgen ve mesai arkadaşlarının da hazır bulunduğu toplantıda yapı denetim firması yetkilileriyle görüş alışverişi yapıldı.
Yapı denetim firmalarının büyük ilgi gösterdi toplantı sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, toplantının oldukça faydalı geçtiğini bildirdi.
BELEDİYE’DEN İZİNSİZ KAZI YAPILMAYACAK, HARFİYAT DÖKÜLMEYECEK
Şanlıurfa’nın daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, “Yapı denetim firması yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda bazı ortak kararlar aldık” dedi.
İzol, “İnşaat yapan müteahhitlerimiz ve yapı denetim firması yetkilileri kendilerine müracaat edenlere belediyemizden izinsiz kazı yapmamaları hususunda uyarılarda bulunacaklar. Ayrıca bölgede çevre güvenliğinin yanı sıra hafriyatların gelişi güzel dökülmesine izin verilmeyecek” şeklinde konuştu.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.