banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Belediyeden 'çiftehan yolu' açıklaması

Şanlıurfa Belediyesi, günlerdir devam eden ve bir türlü bitirilemeyen çiftehan caddesi yolu için bölge esnafının belediyeye yürüyünce, “Çiftehan caddesinde hummalı çalışma‏” diye bi haber servis ettiler.
Şanlıurfa Belediyesi yol çalışmasına gösterilen tepkilere yer vermediği basın açıklamasında şöyle denildi: “Eski Urfa olarak adlandırılan 14 mahallede ve bazı ana arterlerde tarihi yapılara uygun zemin kaplamaları çerçevesinde Çiftehan Caddesinde çalışmalara başladı.  Şanlıurfa Belediyesi Koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Şuan alt yapı çalışmaları süren Çiftehan Caddesinde mevcut asfalt sökülüyor, kaldırımlar kaldırılıyor. Trafiğe tek yöne açmak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa belediyesi Koruma Amaçlı İmar Müdürlüğü, Çifte han Caddesinde daha önce sokak sağlıklaştırmasını tamamlamıştı. Şimdi ise Çiftehan Caddesinin zeminin bazalt taş döşüyor. Çalışmaların ardından trafiğin tek yön akacağı Çiftehan Caddesinde kaldırımlar da genişletiliyor. Tek yön verilecek yol ise 6 metreye düşürülüyor. Çalışmaların yaklaşık 2 sürmesi bekleniyor.”

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.