banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Belediye; Ulaşımda urfa'yı rahatlattık

Şanlıurfa’daki toplu Taşıma ile ilgili Şanlıurfa Belediyesi bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada; Şanlıurfa Belediyesi BELSAN A.Ş.Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz, 1 TL ile Balıklıgöl’e ulaştıklarını belirtti.

İşte yapılan o açıklama; Şanlıurfa Belediyesi Belsan A.Ş.Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz, Urfa kart kullanan vatandaşların parayla yolculuk yapanlardan daha ucuza taşındığını hatırlatarak toplu taşımayı kullanan vatandaşların daha ucuza taşınmak için Urfa Kart alması gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Belediyesi Belsan A.Ş Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz, “Sistemimizden her hangi bir bölgeden Balıklıgöl’e gitmek isteyen bir arkadaşımız, bir vatandaşımız Urfa Kartı aldığı taktirde geldiği yönde 1 lira ücret ödeyip Balıklıgöl’e de ücretsiz gidebiliyor. Daha önceleri Balıklıgöle kadar 1,5 lira ödeyerek gidebiliyorlardı. Ama şimdi Urfa kart sayesinde 1 liraya gidebiliyorlar. Tabi bu Urfa kart sahibi olan vatandaşlarımız için geçerli. Sadece Urfa kart alanlar uygulamadan faydalanabiliyor diğerleri kart aldıkça bu uygulamadan yararlanacak.”dedi

WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.