banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Belediye temizlik araçlarını uydudan takip edecek

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün temizlik araçları GPS ile gerçek zamanlı olarak takip edilmeye başlandı. Mobil izleme sistemi kullanılan araçların performansı da bu yolla ölçülüyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çöp toplama, yol süpürme, yol yıkama, hafriyat, sulama ve kontrolde bulunan 70 aracın 29’una GPS sistemi kurulduğu belirtildi. Sistem ile tüm araçlar merkezden kontrol edilirken, araçların günlük güzergâhları yine aynı merkezden sistematik olarak belirleniyor. Güzergâhları belirlenen araçlar gün içerisinde görevliler tarafından uydu sinyalleri ile kontrol edildiği kaydedildi.


Araçların GPS ile takip edilme amacını,  ün içinde çalışan araçlarda yaşanabilecek problemlere anında müdahale etmek ve iş performansını kontrol edebilmek olarak açıklayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, olası ani müdahalelerde ise araca en hızlı ve kolay şekilde ulaşabiliyor. Bu sistemle birlikte takip edilen araçların aynı zamanda günlük çalışma raporları da anlık olarak alınabiliyor.


Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çöp toplama, yol süpürme, yol yıkama, hafriyat, sulama ve kontrol aracı olmak üzere bulunan toplam 70 araca da GPS montajı yapılacağı belirtildi. (İLKHA)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.