banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Belediye sel mağduru vatandaşlardan özür diledi

Meteoroloji’den elde edilen bilgilere göre hafta sonu Bingöl’e metrekareye 56 kilogram yağış düştü. Sağanak yağış sonucu meydana gelen sel baskınında bazı vatandaşların zarara uğradığı bilgisini alan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediye ekiplerini harekete geçirdi.

Belediye ekipleri sağanak yağıştan zarar gören yerlere 2 vidanjör, 1 kepçe ile üstyapı firmasına ait 1 kepçe, 13 personel ve 4 teknik elemanla Belediye Başkanı Yücel Barakazi nezaretinde 70 yere müdahalede bulunuldu.

Konu hakkında yazılı açıklama yapan Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü,
“Söz konusu müdahaleler aşırı sağanak yağıştan kaynaklandığı gibi, belediye tarafından yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarından da kaynaklı iki hata tespit edildi. Söz konusu 2 hatadan dolayı oluşan mağduriyet nedeniyle vatandaşlarımızdan özür dileriz. Tespit edilen bu hatalar teknik açıdan en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır. Ayrıca muhtelif yerlerde su birikintisi ve göllenmelerin oluştuğu görülmüştür. En kısa sürede bu eksiklikler  de teknik açıdan çözüme kavuşturulacaktır. Sağanak, sel, afet durumlarında kurumsal olarak vatandaşlarımızdan beklentimiz, acil sorunlar için müdahale talebinde bulunması, belediye ekiplerin hızlı ve yerinde çalışma kabiliyetini arttıracaktır.” ifadelerine yer verdi. (Nihat Kanat-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.