banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Belediye Meclisi Aralık Ayı 2. Birleşim Toplantısı Yapıldı
Ana gündem maddelerinin teker teker görüşülerek karara bağlandığı toplantıda,

*Belediye bünyesinde istihdam edilen tam, kısmi zamanlı ve geçici işçi vizeli personellerin 1/1/2012 ila 31/12/2012 tarihleri arasında istihdam edilmesi,

*Fen İşleri Müdürlüğü’nde asfalt yama işlemlerinde kullanılmak üzere bir adet asfalt yama aracı ile dorse kafası satın alınması

*Norm kadroya uygun olarak kadro iptal ve ihdasları

oy birliğiyle kabul edildi.

Ayrıca toplantıda, Topçu Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı Projesinin Yap-İşlet-Devret Modeliyle yapılması başlıklı gündem maddeleriyle birlikte ŞUTİM Bölgesi’nde Taşınmaz Mal Tahsisi ise yine oybirliğiyle önümüzdeki görüşmelere bırakıldı.

MECLİS TOPLANTILARI SÜRÜYOR

7 Aralık 2011 Çarşamba Günü Saat 14’te tekrar bir araya gelecek olan Belediye Meclisi, imar komisyonuna havale edilecek dosyaları, imar tadilatlarını görüşecek ve Şanlıurfa Belediyesi Stratejik Planının yanı sıra 2012 Mali Yılı Bütçe görüşmelerine devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.