banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Belediye kendi yolunda çöktü

Süleymaniye Mahallesinde Şanlıurfa Belediyesine ait çöp taşıma aracı, asfaltın altında oluşan büyük çukura düştü.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından daha önceden asfaltlanan yol çöktü. Olay Süleymaniye caddesinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre Çöp konteynırını boşaltmak için duran çöp taşıma aracı bir anda asfalta saplandı. Çöp aracı asfalta saplandı ve vatandaşların şaşkın bakışları içerisinde çıkarılmaya çalışıldı.
Olay yerine gelen kurtarıcı asfalta saplanan Şanlıurfa Belediyesine ait çöp taşıma aracını bir saatlik uğraşlar sonucu gömüldüğü asfalttan kurtardı.
Olaya şahit olan vatandaşlar arasında "Belediye kendi kazdığı kuyuya düşüyor" şeklinde esprilere neden oldu. Vatandaşlar olayı muhabirimize şöyle anlattı; "Belediye daha önceden burada asfaltlama çalışması yaptı. Asfaltlanan yolun altında kanalizasyon boruları geçiyordu. Bu kanalizasyon borularının bir tarafından büyük bir ihtimalle sızmalar olmuştur. Bu sızmalar zamanla alttaki toprağın yumuşamasına sebep olmuş. Toprağın yumuşamasıyla ağır vasıtalı olan belediye çöp taşıma aracı yol üzerinden geçerken asfalta gömüldü. Bir saatlik bir çabanın sonucunda vinç yardımıyla gömüldüğü yerden çıkarıldı. Daha sonra belediyeye ait çöp toplama aracı kendi bölgesindeki çöp konteynırlarını toplamaya devam etti" şeklinde konuştular.
Çöken asfalt sürücülerinde tepkisine yol açtı "Allah korusun burada can kaybı da olabilirdi, bunun telafisini kim yapacak" diyerek olaya tepki gösterdiler.
Ayrıca olay yerinde önlemlerin alınmaması dikkatlerden kaçmadı. Olay yerinde bir buçuk metre derinliğinde oluşan çukur tehlike saçıyor.

Murat Çiftçi / GAPGundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.